175, Vrouwelijk Huiselijk geweld – Vrouw Badhoevedorp bekent vermoorden man en dochter

Voor de originele artikelen volg de hieronder gegeven bronlinks.

Bronlinks:

 • Vrouw bekent moorden in Badhoevedorp
  NU.nl – 07/10/08
  BADHOEVEDORP – De 63-jarige vrouw uit Badhoevedorp die ervan wordt verdacht vorige maand haar 61-jarige echtgenoot en 22-jarige dochter te hebben gedood, …
 • 63-jarige vrouw vermoorde haar man en dochter
  Blik op Nieuws – 07/10/08
  Badhoevedorp – De 63-jarige vrouw die wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van haar 61-jarige man en haar 22-jarige dochter, heeft bekend beiden om

 • Vrouw bekent doden man en dochter in Badhoevedorp
  Nieuws.nl – 07/10/08
  (Novum) – De 63-jarige vrouw die vastzit op verdenking van betrokkenheid bij de dood van haar man en dochter in Badhoevedorp, heeft bekend beiden te hebben

 • Moeder bekent in familiedrama Badhoevedorp
  Hartvannederland.nl – 07/10/08
  De 63-jarige vrouw die verdacht wordt van betrokkenheid bij de dood van haar 61-jarige man en haar 22-jarige dochter, heeft bekend beiden om het leven te

Vrouw bekent moorden in Badhoevedorp

Bron: nu.nl/algemeen | ANP | 7 oktober 2008 15:20

BADHOEVEDORP – De 63-jarige vrouw uit Badhoevedorp die ervan wordt verdacht vorige maand haar 61-jarige echtgenoot en 22-jarige dochter te hebben gedood, heeft het misdrijf bekend. Dat heeft de politie dinsdag bekendgemaakt.

De lichamen van vader en dochter werden 5 september aangetroffen in de villa van het echtpaar aan de Prins Clauslaan in Badhoevedorp.

De vrouw probeerde zichzelf daarna van het leven te beroven door in Overveen met een auto tegen een boom te rijden, maar die poging mislukte. Volgens de politie is de vrouw tot het misdrijf gekomen door psychische problemen.

De rechtbank in Haarlem heeft het voorarrest van de vrouw inmiddels met negentig dagen verlengd.

ZIE OOK:

Bewerkt met aanvulend commentaar en informatie door Peter Tromp, Vaderkenniscentrum

63-jarige vrouw vermoordde haar man en dochter

Bron: Blik op Nieuws.nl – Noord Holland – 7 oktober 2008

Politie Kennemerland, die tot nu toe in alle talen zweeg, overlegt – 63-jarige vrouw vermoordde haar man en dochter – Foto: fbf

Badhoevedorp – De 63-jarige vrouw die wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van haar 61-jarige man en haar 22-jarige dochter, heeft bekend beiden om het leven te hebben gebracht. Dit maakt de politie vandaag bekend.

Het incident vond plaats op 5 september j.l. in een woning aan de Prins Clauslaan te Badhoevedorp. Kort daarna heeft de vrouw getracht zichzelf van het leven te beroven door in Overveen met haar auto tegen een boom te rijden.

Uit onderzoek en verhoor is naar voren gekomen dat de vrouw heeft gehandeld als gevolg van psychische problemen.

De vrouw is inmiddels door de raadkamer van de rechtbank te Haarlem voor 90 dagen in voorlopige hechtenis genomen.

Vrouw bekent doden man en dochter

Bron: Telegraaf – Binnenland -. di 07 okt 2008, 15:21

BADHOEVEDORP – De 63-jarige vrouw uit Badhoevedorp die ervan wordt verdacht vorige maand haar 61-jarige echtgenoot en 22-jarige dochter te hebben gedood, heeft het misdrijf bekend. Dat heeft de politie dinsdag bekendgemaakt.

De lichamen van vader en dochter werden 5 september aangetroffen in de villa van het echtpaar aan de Prins Clauslaan in Badhoevedorp. De vrouw probeerde zichzelf daarna van het leven te beroven door in Overveen met een auto tegen een boom te rijden, maar die poging mislukte. Volgens de politie is de vrouw tot het misdrijf gekomen door psychische problemen.

De rechtbank in Haarlem heeft het voorarrest van de vrouw inmiddels met negentig dagen verlengd.

Moeder bekent in familiedrama Badhoevedorp

Bron: SBS6 – Hart van NederlandNoord-Holland – 07/10/08 14:58

De 63-jarige vrouw die verdacht wordt van betrokkenheid bij de dood van haar 61-jarige man en haar 22-jarige dochter, heeft bekend beiden om het leven te hebben gebracht. Dat heeft de politie dinsdag bekend gemaakt.

Op 5 september trof de politie in de woning aan de Prins Clauslaan in Badhoevedorp het stoffelijk overschot van de vader en zijn dochter aan. De verdachte had getracht zichzelf van het leven te beroven door met haar auto tegen een boom aan te rijden in Overveen. De vrouw overleefde het drama. Uit onderzoek en verhoor is naar voren gekomen dat de vrouw heeft gehandeld als gevolg van psychische problemen.

Moeder verdacht van dubbele moord

Bron: SBS6 – Hart van NederlandNoord-Holland – Publicatie: 06/09/08 21:46 – Laatst gewijzigd: 07/09/08 14:24

Onderzoek: Politie Kennemerland doet geen mededelingen. Zie SBS Video.

De in een villawijk in Badhoevedorp door de 63 jarige moeder Elselien vermoedelijk met een bijl vermoorde 22 jarige dochter Daphne, rechtenstudente in Maastricht, in gelukkiger tijden. Ook haar vader werd daarbij vermoedelijk door de moeder met een bijl vermoord.

In Badhoevedorp is vol ongeloof gereageerd op het familiedrama waarbij een man en zijn dochter zijn vermoord. De politie bevestigde zaterdag de geruchten dat de verdachte die vrijdag werd aangehouden de 63-jarige moeder is van het gezin.

Zij wordt ervan verdacht haar echtenoot Cyrill en haar dochter Daphne om het leven te hebben gebracht. De politie heeft de vrouw vandaag uitgebreid verhoord om erachter te komen hoe ze tot de dubbele moord is gekomen.