178. Start Praatgroep kinderen van gescheiden ouders op 22 oktober a.s. (PraatPaalPutten, PKN Putten)

Bron: PraatPaalPutten | Nieuws | 1 oktober 2008

Op 22 oktober gaat PraatPaalPutten van start met een 5 tal groepsbijeenkomsten voor kinderen van gescheiden ouders. Het programma is opgezet voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

We willen de kinderen een plek bieden waar ze hun verdriet, angst, schuldgevoel kunnen delen met anderen. Het doel is het onderwerp bij de kinderen bespreekbaar te maken en het hopelijk een plekje te kunnen geven.

De bijeenkomsten zijn op 22/10, 29/10, 5/11, 12/11 en 19/11 van 18.30 tot 19.30 uur in de PraatPaal ruimte in de Ger. Kerk. Aanmelden kan via het contactformulier op de Contact pagina of via het nummer van de PraatPaal 06 – 2511 0517.

PraatPaalPutten: ‘Kinderen van gescheiden ouders’

Bron: Puttenaer – Lokaal nieuws – maandag 13 oktober 2008

PUTTEN – PraatPaalPutten start met een serie groepsbijeenkomsten voor ‘Kinderen van gescheiden ouders’. PraatPaalPutten is een gezamenlijk initiatief van de Hervormde gemeente Andreaskerk en de Gereformeerde Kerk Putten. Wij willen iets betekenen voor kinderen en tieners. De vrijwilligers van PraatPaalPutten zijn geen therapeuten of professionals maar bieden een luisterend oor en soms een schouder waar je op uit kunt huilen. PraatPaalPutten kan kinderen in problemen individueel of in groepsverband begeleiden. Kinderen en tieners kunnen ons bijvoorbeeld bellen omdat; je gepest wordt; je ouders gaan scheiden; je opa gestorven is en je mist hem zo; je je alleen voelt; iemand dingen met je doet die jij niet wilt; misschien weet je wel iets anders.

Als je problemen zo groot zijn dat je professionele hulp nodig hebt dan kunnen wij jou erbij helpen om deze stap te nemen. We willen er gewoon zijn voor jou!

Op 22 oktober gaan we van start met een 5-tal groepsbijeenkomsten voor ‘Kinderen van gescheiden ouders’.

We willen kinderen, onder begeleiding van PraatPaalPutten vrijwilligers, de gelegenheid bieden om met elkaar in gesprek te gaan en ze een plek bieden waar ze kunnen praten over hun verdriet, hun angst, hun onbegrip of misschien zelfs schuldgevoel.

Deze bijeenkomsten zijn voor kinderen van 6 t/m 12 jaar uit heel Putten. De groepsbijeenkomsten zijn op 22 en 29 oktober en op 5, 12 en 19 november van 18.30 tot 19.30 uur in de PraatPaal ruimte aan de Achterstraat 39. Wel graag even aanmelden via ons telefoonnummer of per mail.

Op onze website www.praatpaalputten.nl vind je meer informatie over PraatPaalPutten en de groepsbijeenkomst. We zijn dagelijks te bereiken op telefoonnummer 06 2511 0517. Een mailtje sturen kan ook naar info@praatpaalputten.nl of via het contactformulier op de website.

Praten over angst bij PraatPaalPutten

Bron: Stentor – Regio – Veluwe West – PUTTEN – vrijdag 17 oktober 2008

De interkerkelijke organisatie PraatPaalPutten gaat 22 oktober van start groepsbijeenkomsten voor kinderen van gescheiden ouders. “Ze kunnen bij ons met elkaar in gesprek gaan onder begeleiding van onze vrijwilligers.

Over angst, verdriet, onbegrip en schuldgevoel”, vertelt Arjen Overweg van de organisatie. De bijeenkomsten zijn voor kinderen van zes tot en met twaalf jaar op 22 en 29 oktober en op 5, 12 en 19 november van 18.30 tot 19.30 uur in de ruimte aan de Achterstraat 39 in Putten. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via 06 2511 0517 of info@praatpaalputten.bl