194. Het Nederlandse Amber Alert: Een nieuwe HOAX van Justitieminister Hirsch-Ballin en zijn Ministerie van Justitie ?!


Justitieminister Hirsch-Ballin roept nu weer een Nederlands Amber Alert Systeem in het leven. Het lijkt allemaal zo sympathiek en nobel, maar is dat ook werkelijk zo? En wat is dan eigenlijk de waarde van dit Nederlandse Amber Alert voor ouders?

Ruim tweederde van alle kinderontvoeringen, onttrekkingen en vermissingen moet in Nederland op het conto van moeders bijgeschreven worden. 32% van de Nederlandse kinderen groeit daardoor inmiddels nagenoeg vaderloos op, waarvan de helft zonder nog ooit de eigen vader te zien.

De andere helft mag als het even mee zit eens per twee weken de gemarginaliseerde weekeindvader een paar uurtjes ‘zien’, maar in Nederland wel bij voorkeur onder toezicht van een juffrouw, of liever nog twee juffrouwen, van de jeugdzorg of de kinderbescherming.

Wordt hier dan eindelijk iets aan gedaan en kunnen vaders hier dan terecht tegen deze honderdduizenden onttrekkende en ontvoerende moeders. Natuurlijk niet. Moeders onttrekken en ontvoeren in Nederland juist onder de bezielende leiding van het Ministerie van Justitie en haar ontvaderingsinstanties (1).

Ik stel daarom voor dat in reactie op deze nieuwe gebakken lucht van dit ministerie, de honderdduizenden Nederlandse vaders (en sommige moeders) wier kind(eren) na scheiding onder auspiciën van de boefjes op het Ministerie van Justitie en in het Nederlandse Parlement (1) door de moeders van hen weggehouden wordt/worden, nu eens massaal aangifte doen van vermissing, onttrekking en ontvoering bij de politie.

Ja ik bedoel werkelijk aangifte tegen al die onttrekkende en ontvoerende moeders die voor deze gelegenheid in het jargon van de Haagse justitieboefjes van Hirsch-Ballin bij de scheiding allemaal snel omgedoopt werden tot zgn. ‘zorgouders’ in een poging om het allemaal wat minder gender racistisch en plat vaderdiscriminerend te laten ogen als het werkelijk is.

U zult dan als Nederlandse vaders allemaal eens aan den lijve kunnen ondervinden dat ook het Amber Alert er helemaal niet is voor vaders wier kinderen onttrokken, ontvoerd of achtergehouden worden. Het Amber Alert is er namelijk alleen voor de paar moeders die niet zelf ontvoerd, onttrokken en weggehouden hebben, maar daarvan juist slachtoffer werden.

Zo werkt dat in ons “moederlandje”. Vaders zijn namelijk tweederangs burgers en helemaal geen ouders in de ogen van dit kabinet, Hirsch Ballin en zijn boefjes op het Ministerie van Justitie. Het is maar dat u het eens weet.

Alle vaders in Nederland roep ik langs deze weg daarom op om aan het Amber Alert systeem geen enkele medewerking te verlenen. Zij kunnen er in ons massaal kinderontvoerende en -onttrekkende moederland als ouders immers zelf helemaal niets van verwachten. Het is uitsluitend tegen die paar vaders gericht die zich nog niet lieten intimideren door de onttrekkende moeders en de justitieboefjes.

Laat die Hirsch Ballin en zijn justitieboefjes eerst maar eens orde op zaken stellen en iets doen aan de 1 miljoen scheidingskinderen die in Nederland inmiddels vaderloos opgroeien.

Waarvan akte.

Peter Tromp (2)
Vaderkenniscentrum

(1) Onder de Haagse justitieboefjes en ontvaderingsinstanties, naar analogie van wat President Dwight Eisenhower in 1961 waarschuwend aanduidde als het Militair-Industriële Komplex in de VS ook aan te duiden als het “Familierechtelijk Kinderbeschermings- en Jeugdzorgkomplex”, reken ik in Nederland de volgende eigen belang nastrevende en vaders en hun kinderen actief discriminerende partijen uit het scheidingsrecht:
– De ambtenarij en voor hen verantwoordelijke ministers van het Ministerie van Justitie aan de Schedeldoekshaven, met name de afdelingen Preventie en Jeugdzorg, Wetgeving en de Centrale Authoriteit, en het Ministerie van Jeugd en Gezin in Den Haag;
– De vanuit onze grondwet in hun wetgevende en toezicht houdende taak tekort schietende leden en woordvoerders justitie van hun politieke partijen in de Tweede en Eerste Kamer, met name die van de PvdA, de VVD, het CDA, de CU en het GPV;
– De Raad voor de Kinderbescherming van het Ministerie van Justitie in haar civiele adviestaak aan de familierechter bij scheiding, de Jeugdzorg in de uitvoering en de agenten van deze instanties in internationale organisaties als de Verenigde Naties, het Comité van de Rechten van het Kind en UNICEF;
– De – in Nederland geheime – familierechtspraak achter gesloten deuren en haar rechterscorps – in het familierecht hoofdzakelijk tot bijna uitsluitend van feminine kunne – in de rechtbanken, de gerechtshoven en de Hoge Raad;
– De uit eigen gewin het conflict zoekende en het conflict verhogende advocatuur in het familie- en scheidingsrecht.
In het “Familierechtelijk Kinderbeschermings- en Jeugdzorgkomplex” zijn grote eigen- en sectorbelangen in het geding. In deze goeddeels ongecontroleerde en ongestuurde sector gaan in Nederland miljarden om en er zijn tienduizenden banen mee gemoeid. Aan het ongecontroleerde boefjesgedrag, de eigenrichting en het eigenbelang van de sector vallen per jaar in Nederland 70.000 nieuwe scheidingskinderen ten offer.

(2) Een van honderdduizenden vaders die in Nederland na een scheiding door toedoen van Ballin’s justitieboefjes zijn beide kinderen, ondanks een van de door Ballin’s justitieboefjes fameuze uitgeschreven zgn. papieren ‘omgangsregelingen’, sinds 23 Augustus 1992 nooit meer heeft kunnen zien of spreken. Inmiddels zijn beide kinderen volwassen, is de grootvader van vaderskant overleden zonder nog ooit zijn kleinkinderen te hebben kunnen zien en is de aangerichte schade immens en onherstelbaar. Toen beide kinderen in handen van Ballin’s justitieboefjes (1) vielen waren zij echter nog pas 1 en 3 jaar oud.

Zie de website van Hirsch Ballin’s nieuwe Nederlandse AMBER Alert – Het landelijke waarschuwingssysteem bij urgente kindervermissingen en -ontvoeringen

http://www.amberalertnederland.nl


Nieuw alarmsysteem bij kindervermissing

DAG | Door: Pieter Jansen | 11-11-2008

Via een nieuw multimediaal systeem wil de Politie burgers vragen te helpen bij het uitkijken naar vermiste kinderen.

De eerste uren na de verdwijning van een kind zijn cruciaal, meent de politie. Daarom kan alle hulp op zo’n moment worden gebruikt. Het Amber Alert systeem is afgekeken van de Verenigde Staten, waar al zo’n systeem, met dezelfde naam, bestaat. Zodra een kind als vermist wordt opgegeven verstuurd de politie een bericht naar mensen in de omgeving.

Iedereen kan zich daar nu voor aanmelden.

Verschillende berichten

Op de site Amberalert.nl kunnen burgers zich aanmelden voor de dienst. Er zijn veel verschillende alerts beschikbaar, waaronder e-mail, MSN, sms en een RSS-feed. Eigenaren van narrow-castingsystemen kunnen de alerts automatisch opnemen voor weergave op televisie-schermen. Ook lokale omroepen kunnen op die manier bijvoorbeeld de meldingen op hun beeldkrant zetten. Voor de sms’jes moet nog wel worden betaald, want het project is alles behalve rijk. Men zoekt nog sponsors voor het systeem om ook de sms-berichten zo snel mogelijk gratis te maken.

Echte levensreddder

Minister Hirsch-Ballin van Justitie downloadde als eerste de software van Amber Alert. “De hulp van Nederlandse burgers en organisaties is doorslaggevend voor het succes van het systeem. Ik roep dan ook iedereen op om Amber Alert tot een echte levensredder te maken” aldus de minister. Alerts worden alleen verstuurd als de kindervermissing zeer urgent is, bijvoorbeeld omdat er gevaar bestaat voor het leven van het kind. Het systeem is kosteloos ter beschikking gesteld door Netpresenter, een bedrijf dat software voor narrowcasting maakt.

Inhaalslag

De politie lijkt bezig met een grote digitale inhaalslag. De afgelopen maanden waren verschillende korpsen regelmatig in het nieuws met nieuwe initiatieven. Zo zocht de politie dit jaar naar ‘burger-rechercheurs’ die melding kunnen maken van illegale content op bijvoorbeeld Hyves of Marktplaats, zet de politie in Wassenaar criminaliteit online en liet Politie Hollands Midden gisteren nog weten een site te hebben geopend met foto’s van gestolen spullen. Vorige week ging een systeem voor burgerwacht van start. Daarbij krijgen burgers per mobiele telefoon de oproep uit te kijken naar verdachten.

Zie ook:

Meer multimedia

Alle mediadrukte over het Amber Alert:

Nos

Burgers ingezet voor opsporing vermist kind
Volkskrant – 11 Nov 2008
DEN HAAG – Burgers en organisaties kunnen zich dinsdag vanaf 11.30 uur aanmelden bij Amber Alert zodat vermiste kinderen sneller teruggevonden kunnen worden
Burgers ingezet voor opsporing vermist kind Algemeen Dagblad
Politie zet burgers in bij opsporing vermist kind NU.nl
Amber Alert bij zoeken vermist kind RTL Nieuws
Blik op NieuwsWereldomroep

Waarschuwing: vermiste kinderen
Nos Jeugdjournaal -11 Nov 2008
Als je je inschrijft bij Amber Alert krijg je onmiddellijk een waarschuwing als er iemand vermist is. Je krijgt bijvoorbeeld een sms’je en een email met een

Waarschuwing boven snelweg bij vermist kind
De Telegraaf – 11 Nov 2008
Het is nu al mogelijk via de media en sms een vermissing van een kind te melden. Minister Ernst Hirsch Ballin (Justitie) kondigde vrijdag aan dat hij samen

‘Amber Alert’ helpt Nederlandse politie bij kinderontvoeringen
Het Belang van Limburg – 11 Nov 2008
In Nederland gaat men voortaan gebruik maken van het ‘Amber Alert’, een systeem dat mensen inlicht over verontrustende kinderverdwijningen.

Massaal downloaden Amber Alert…
De Telegraaf – 11 Nov 2008
AMSTERDAM – Van heel Nederland één grote opsporingsposter maken als een kind is verdwenen en het ergste wordt gevreesd. Dat is de idee achter het vanmorgen

Groot alarm bij kidnap
De Telegraaf – 11 Nov 2008
In navolging van het zogeheten Amber Alert in de VS waarschuwt de politie voortaan massaal en snel als een kind beneden achttien jaar onder alarmerende

Burgers ingezet voor opsporing vermist kind
Volkskrant – 11 Nov 2008
DEN HAAG – Burgers en organisaties kunnen zich dinsdag vanaf 11.30 uur aanmelden bij Amber Alert zodat vermiste kinderen sneller teruggevonden kunnen worden

Groot alarm bij verdwenen kind
Blik op Nieuws – 11 Nov 2008
Driebergen – Vanaf dinsdag kan de politie met één druk op de knop een groot publiek om hulp vragen wanneer een kind wordt vermist.

Nationaal alarm voor vermiste kinderen
Nos – 11 Nov 2008
Met één druk op de knop wordt een opsporingsbericht met foto van het kind naar websites, winkels, bedrijven mailboxen en mobiele telefoons gestuurd.

Amber Alert bij zoeken vermist kind
RTL Nieuws – 11 Nov 2008
Amber Alert, zo heet het nieuwe systeem dat justitie inzet om vermiste kinderen sneller op te sporen. Via mails, sms en beeldkranten kan de politie burgers

Politie zet burgers in bij opsporing vermist kind
NU.nl – 11 Nov 2008
AMSTERDAM – Nederlandse burgers kunnen voortaan op eenvoudige wijze worden opgeroepen als er gezocht wordt naar een vermist kind.

Burgers ingezet voor opsporing vermist kind
Algemeen Dagblad – 11 Nov 2008
DEN HAAG – De politie kan Nederlanders voortaan eenvoudig oproepen om uit te kijken naar een vermist kind. Via mails, sms en beeldkranten worden zoveel

Vermiste en ontvoerde kinderen opsporen via een AMBER Alert
Gemeente Coevorden – 11 Nov 2008
AMBER Alert is het nieuwe landelijke waarschuwingssysteem bij urgente kindervermissingen en – ontvoeringen. Hiermee kan de politie bij de ontvoering of

Nieuw alarmsysteem bij kindervermissing
Dag.nl – 11 Nov 2008
Via een nieuw multimediaal systeem wil de Politie burgers vragen te helpen bij het uitkijken naar vermiste kinderen. De eerste uren na de verdwijning van

AMBER Alert-systeem moet vermiste kinderen opsporen
Connexie – 11 Nov 2008
Heel Nederland kan voortaan via schermen, e-mail, sms en instant messaging gewaarschuwd worden bij een vermissing van een kind waarvan vermoed wordt dat

Groot alarm moet kindontvoering voorkomen
Hartvannederland.nl – 11 Nov 2008
Burgers wordt vanaf nu massaal gevraagd om goed om zich heen te kijken bij de vermissing van een kind. De politie zal ondermeer SMS en mail inzetten om

‘Amber Alert’ helpt Nederlandse politie bij kinderontvoeringen
Het Belang van Limburg – 11 Nov 2008
In Nederland gaat men voortaan gebruik maken van het ‘Amber Alert’, een systeem dat mensen inlicht over verontrustende kinderverdwijningen.

Groot alarm bij kidnap
De Telegraaf – 11 Nov 2008
In navolging van het zogeheten Amber Alert in de VS waarschuwt de politie voortaan massaal en snel als een kind beneden achttien jaar onder alarmerende

11/11 ‘Amber Alert’ helpt Nederlandse politie op weg naar
Het Belang van Limburg – 11 Nov 2008
In Nederland gaat men voortaan gebruik maken van het ‘Amber Alert’, een systeem dat mensen inlicht over verontrustende kinderverdwijningen.

Landelijk AMBER Alert-systeem vergroot vindkans vermiste of
Persberichten.com (persbericht) – 11 Nov 2008
Heel Nederland wordt via schermen, e-mail, SMS en instant messenging gewaarschuwd bij een vermissing van een kind waarvan vermoed wordt dat diens leven of

Landelijk AMBER Alert-systeem vergroot vindkans vermiste of
HotFrog (persbericht) – 11 Nov 2008
De Nederlandse politie gaat gebruik maken van een nieuw waarschuwingssysteem bij urgente kindervermissingszaken: AMBER Alert www.amberalertnederland.nl.

Burgers ingezet bij opsporen vermist kind
Dagblad de Limburger – 11 Nov 2008
De politie kan Nederlanders voortaan massaal met één druk op de knop oproepen om uit te kijken naar een vermist kind. Via mails, sms en beeldkranten worden

Vermiste en ontvoerde kinderen opsporen via een AMBER Alert
Gemeente Coevorden – 11 Nov 2008
AMBER Alert is het nieuwe landelijke waarschuwingssysteem bij urgente kindervermissingen en – ontvoeringen. Hiermee kan de politie bij de ontvoering of

Nieuw alarmsysteem bij kindervermissing
Dag.nl – 11 Nov 2008
Via een nieuw multimediaal systeem wil de Politie burgers vragen te helpen bij het uitkijken naar vermiste kinderen. De eerste uren na de verdwijning van

Nederlandse politie zet burgers in voor opsporing vermiste kinderen
De Morgen – 11 Nov 2008
De Nederlandse politie kan burgers voortaan eenvoudig oproepen om uit te kijken naar een vermist kind. Via mails, sms en beeldkranten worden zoveel mogelijk

Nederlandse politie zet burgers in voor opsporing vermiste kinderen
Het Laatste Nieuws – 11 Nov 2008
De Nederlandse politie kan burgers voortaan eenvoudig oproepen om uit te kijken naar een vermist kind. Via mails, sms en beeldkranten worden zoveel mogelijk

AMBER Alert-systeem moet vermiste kinderen opsporen
Connexie – 11 Nov 2008
Heel Nederland kan voortaan via schermen, e-mail, sms en instant messaging gewaarschuwd worden bij een vermissing van een kind waarvan vermoed wordt dat

Landelijk AMBER Alert-systeem vergroot vindkans vermiste kinderen
Nieuwsbank (abonnement) – 11 Nov 2008
Dit is een gezamenlijk persbericht van het Korps landelijke politiediensten, Netpresenter en het Openbaar Ministerie. Heel Nederland wordt via schermen,

11:07 Massaal downloaden Amber Alert…
De Telegraaf – 11 Nov 2008
AMSTERDAM – Van heel Nederland één grote opsporingsposter maken als een kind is verdwenen en het ergste wordt gevreesd. Dat is de idee achter het vanmorgen

Burgers ingezet voor opsporing vermist kind
Zibb.nl – 11 Nov 2008
DEN HAAG (ANP) – De politie kan Nederlanders voortaan eenvoudig oproepen om uit te kijken naar een vermist kind. Via mails, sms en beeldkranten worden

Burgers ingezet voor opsporing vermist kind
inoverheid.nl – 11 Nov 2008
De politie kan Nederlanders voortaan eenvoudig oproepen om uit te kijken naar een vermist kind. Via mails, sms en beeldkranten worden zoveel mogelijk mensen

03:00 Groot alarm bij kidnap
De Telegraaf – 11 Nov 2008
In navolging van het zogeheten Amber Alert in de VS waarschuwt de politie voortaan massaal en snel als een kind beneden achttien jaar onder alarmerende

Burgers ingezet voor opsporing vermist kind
Parool – 11 Nov 2008
DEN HAAG – De politie kan Nederlanders voortaan eenvoudig oproepen om uit te kijken naar een vermist kind. Via mails, sms en beeldkranten worden zoveel

Burgers ingezet voor opsporing vermist kind
Volkskrant – 11 Nov 2008
DEN HAAG – Burgers en organisaties kunnen zich dinsdag vanaf 11.30 uur aanmelden bij Amber Alert zodat vermiste kinderen sneller teruggevonden kunnen worden

Burger ingezet voor opsporing vermist kind
Reformatorisch Dagblad – 11 Nov 2008
DEN HAAG (ANP) – De politie kan Nederlanders voortaan eenvoudig oproepen om uit te kijken naar een vermist kind. Via mails, sms en beeldkranten worden zo

Groot alarm bij verdwenen kind
Blik op Nieuws – 11 Nov 2008
Driebergen – Vanaf dinsdag kan de politie met één druk op de knop een groot publiek om hulp vragen wanneer een kind wordt vermist.

Massale burgerzoektocht bij kinderontvoeringen
Blog.nl – 11 Nov 2008
Het komt niet vaak voor, maar iedere ouder beseft zich dat de ontvoering van je kind een van de ergst denkbare zaken is. Het liefst zou je dan de hele

Kinderalarm voor vermiste kinderen
DePers.nl – 11 Nov 2008
De politie kan Nederlanders voortaan eenvoudig oproepen om uit te kijken naar een vermist kind. Via mails, sms en beeldkranten worden zoveel mogelijk mensen

Burgers ingezet voor opsporing vermist kind
nrc.next – 11 Nov 2008
Den Haag, 11 nov. De politie kan Nederlanders voortaan eenvoudig oproepen om uit te kijken naar een vermist kind. Via mails, sms en beeldkranten worden

Burgers ingezet voor opsporing vermist kind
NRC Handelsblad – 11 Nov 2008
Den Haag, 11 nov. De politie kan Nederlanders voortaan eenvoudig oproepen om uit te kijken naar een vermist kind. Via mails, sms en beeldkranten worden

Nationaal alarm voor vermiste kinderen
Nos – 11 Nov 2008
Met één druk op de knop wordt een opsporingsbericht met foto van het kind naar websites, winkels, bedrijven mailboxen en mobiele telefoons gestuurd.

Kind sneller terug met hulp burgers
Nieuws.nl – 11 Nov 2008
(Novum) – Burgers en organisaties kunnen zich dinsdag vanaf 11.30 uur aanmelden bij Amber Alert zodat vermiste kinderen sneller teruggevonden kunnen worden.

Burgers ingezet voor opsporing vermist kind
FOK! – 11 Nov 2008
De politie kan Nederlanders voortaan eenvoudig oproepen om uit te kijken naar een vermist kind. Via mails, sms en beeldkranten worden zoveel mogelijk mensen

Amber Alert bij zoeken vermist kind
RTL Nieuws – 11 Nov 2008
Amber Alert, zo heet het nieuwe systeem dat justitie inzet om vermiste kinderen sneller op te sporen. Via mails, sms en beeldkranten kan de politie burgers

Groot alarm moet kindontvoering voorkomen
Hartvannederland.nl – 11 Nov 2008
Burgers wordt vanaf nu massaal gevraagd om goed om zich heen te kijken bij de vermissing van een kind. De politie zal ondermeer SMS en mail inzetten om

Burgers ingezet voor opsporing vermist kind
NU.nl – 11 Nov 2008
DEN HAAG – De politie kan Nederlanders voortaan eenvoudig oproepen om uit te kijken naar een vermist kind. Via mails, sms en beeldkranten worden zoveel

Burgers ingezet voor opsporing vermist kind
Metro Nederland – 11 Nov 2008
DEN HAAG (ANP) – De politie kan Nederlanders voortaan eenvoudig oproepen om uit te kijken naar een vermist kind. Via mails, sms en beeldkranten worden

Burgers ingezet voor opsporing vermist kind
Ede Stad – 11 Nov 2008
DEN HAAG (ANP) – De politie kan Nederlanders voortaan eenvoudig oproepen om uit te kijken naar een vermist kind. Via mails, sms en beeldkranten worden

Burgers ingezet voor opsporing vermist kind
Leidsch Dagblad – 11 Nov 2008
De politie kan Nederlanders voortaan eenvoudig oproepen om uit te kijken naar een vermist kind. Via mails, sms en beeldkranten worden zoveel mogelijk mensen

Burgers ingezet voor opsporing vermist kind
IJmuider Courant – 11 Nov 2008
De politie kan Nederlanders voortaan eenvoudig oproepen om uit te kijken naar een vermist kind. Via mails, sms en beeldkranten worden zoveel mogelijk mensen

Burgers ingezet voor opsporing vermist kind
De Gooi- en Eemlander – 11 Nov 2008
De politie kan Nederlanders voortaan eenvoudig oproepen om uit te kijken naar een vermist kind. Via mails, sms en beeldkranten worden zoveel mogelijk mensen

Burgers ingezet voor opsporing vermist kind
Haarlems Dagblad – 11 Nov 2008
De politie kan Nederlanders voortaan eenvoudig oproepen om uit te kijken naar een vermist kind. Via mails, sms en beeldkranten worden zoveel mogelijk mensen

Burgers ingezet voor opsporing vermist kind
Almere Vandaag – 11 Nov 2008
De politie kan Nederlanders voortaan eenvoudig oproepen om uit te kijken naar een vermist kind. Via mails, sms en beeldkranten worden zoveel mogelijk mensen

Burgers ingezet voor opsporing vermist kind
De Kaap – 11 Nov 2008
DEN HAAG (ANP) – De politie kan Nederlanders voortaan eenvoudig oproepen om uit te kijken naar een vermist kind. Via mails, sms en beeldkranten worden

Burgers ingezet voor opsporing vermist kind
Omroep Brabant – 11 Nov 2008
DEN HAAG (ANP) – De politie kan Nederlanders voortaan eenvoudig oproepen om uit te kijken naar een vermist kind. Via mails, sms en beeldkranten worden

Burgers ingezet voor opsporing vermist kind
Dagblad van het Noorden – 11 Nov 2008
De politie kan Nederlanders voortaan eenvoudig oproepen om uit te kijken naar een vermist kind. Via mails, sms en beeldkranten worden zoveel mogelijk mensen

Burgers ingezet voor opsporing vermist kind
Noordhollands Dagblad – 11 Nov 2008
De politie kan Nederlanders voortaan eenvoudig oproepen om uit te kijken naar een vermist kind. Via mails, sms en beeldkranten worden zoveel mogelijk mensen

Burgers ingezet bij opsporing vermist kind
Wereldomroep – 11 Nov 2008
Den Haag – In Nederland wordt vandaag een speciaal systeem in gebruik genomen om vermiste kinderen op te sporen. Vanaf nu zal de politie na vermissing of

Burgers ingezet voor opsporing vermist kind
Dagblad de Limburger – 11 Nov 2008
DEN HAAG (ANP) – De politie kan Nederlanders voortaan eenvoudig oproepen om uit te kijken naar een vermist kind. Via mails, sms en beeldkranten worden

Burgers ingezet voor opsporing vermist kind
Leeuwarder Courant – 11 Nov 2008
De politie kan Nederlanders voortaan eenvoudig oproepen om uit te kijken naar een vermist kind. Via mails, sms en beeldkranten worden zoveel mogelijk mensen

Burgers ingezet voor opsporing vermist kind
Gelderlander – 11 Nov 2008
DEN HAAG (ANP) – De politie kan Nederlanders voortaan eenvoudig oproepen om uit te kijken naar een vermist kind. Via mails, sms en beeldkranten worden

Burgers ingezet voor opsporing vermist kind
BNR Nieuwsradio – 11 Nov 2008
DEN HAAG (ANP) – De politie kan Nederlanders voortaan eenvoudig oproepen om uit te kijken naar een vermist kind. Via mails, sms en beeldkranten worden

Burgers ingezet voor opsporing vermist kind
Twentse Courant Tubantia – 11 Nov 2008
DEN HAAG (ANP) – De politie kan Nederlanders voortaan eenvoudig oproepen om uit te kijken naar een vermist kind. Via mails, sms en beeldkranten worden

Burgers ingezet voor opsporing vermist kind
BN/De Stem – 11 Nov 2008
DEN HAAG (ANP) – De politie kan Nederlanders voortaan eenvoudig oproepen om uit te kijken naar een vermist kind. Via mails, sms en beeldkranten worden

Burgers ingezet voor opsporing vermist kind
Stentor – 11 Nov 2008
DEN HAAG (ANP) – De politie kan Nederlanders voortaan eenvoudig oproepen om uit te kijken naar een vermist kind. Via mails, sms en beeldkranten worden

Burgers ingezet voor opsporing vermist kind
ED – 11 Nov 2008
DEN HAAG (ANP) – De politie kan Nederlanders voortaan eenvoudig oproepen om uit te kijken naar een vermist kind. Via mails, sms en beeldkranten worden

Politie zet burgers in bij opsporing vermist kind
NU.nl – 11 Nov 2008
AMSTERDAM – Nederlandse burgers kunnen voortaan op eenvoudige wijze worden opgeroepen als er gezocht wordt naar een vermist kind.

Burgers ingezet voor opsporing vermist kind
Omroepgelderland – 11 Nov 2008
DEN HAAG (ANP) – De politie kan Nederlanders voortaan eenvoudig oproepen om uit te kijken naar een vermist kind. Via mails, sms en beeldkranten worden

Burgers ingezet voor opsporing vermist kind
Algemeen Dagblad – 11 Nov 2008
DEN HAAG – De politie kan Nederlanders voortaan eenvoudig oproepen om uit te kijken naar een vermist kind. Via mails, sms en beeldkranten worden zoveel

Burgers ingezet voor opsporing vermist kind
DePers.nl – 11 Nov 2008
De politie kan Nederlanders voortaan eenvoudig oproepen om uit te kijken naar een vermist kind. Via mails, sms en beeldkranten worden zoveel mogelijk mensen

Kinderalarm nu ook in Nederland
De Telegraaf – 11 Nov 2008
Zodra een kind in gevaar verkeert, wordt op schermen in heel Nederland een alarmsignaal gegeven. Dit beeld is fictief, in scene gezet.