20110503a. Aankondiging: Jaarlijkse ‘Lead your Life!’ evenement voor werkende ouders bij de Baak op Landgoed de Horst in Driebergen op 30 mei 2011

Programma en aanmelding voor hét jaarlijkse ‘Lead your Life!’ evenement voor werkende ouders bij de Baak op Landgoed de Horst in Driebergen op 30 mei 2011 (Tarief event € 199,00 excl. BTW, Inclusief F&B gedurende de gehele dag!)

Persbericht De Baak: 
“Gezin B.V. is toe aan een nieuwe strategie”

Werkende ouders hebben veel baat bij Work-Life Integration

Persbericht – Driebergen, 3 mei 2011 – Werkende ouders die steeds meer ballen tegelijk in de lucht moeten houden hebben veel baat bij Work-Life Integration. Een baan die perfect past binnen het reilen en zeilen van het gezinsleven. Die energie geeft en bovenal bijdraagt aan de ontwikkeling van talent. Hoe dit werkt en hoe je het in de praktijk kunt brengen staat centraal tijdens Lead your Life!, hét jaarlijks terugkerende evenement voor werkende ouders op 30 mei 2011 bij de Baak op Landgoed de Horst in Driebergen.

Jonge ouders blijven stoeien met de balans tussen werk en privé. Binnen de meeste organisaties is Het Nieuwe Werken inmiddels ingeburgerd. Uitdaging is nu om het tijd- en plaatsonafhankelijke werken op een goede manier te verweven in het gezinsleven. Work-Life Integration zou daarvoor de oplossing bieden.

Logisch vervolg op Het Nieuwe Werken

Femke Halsema, voormalig partijleider van GroenLinks en moeder van twee kinderen opent het evenement. “In onze maatschappij is het voor vrouwen én mannen belangrijk om balans te vinden tussen ambities thuis en op het werk. Het integreren van werk in de privésituatie is in mijn ogen de enige manier voor beide ouders om op een gelijkwaardige manier te werken en te zorgen. Op dit gebied is in Nederland nog veel winst te behalen” aldus Halsema. Naast dit thema kan de werkende ouder tijdens Lead your Life! ook meer te weten komen over het leiden van je loopbaan, inspelen op veranderingen in de 21e eeuw en balans als voorwaarde voor succes.

Het Gezin B.V.

“Professionals van nu hebben veel verlangens. Zich ontwikkelen en carrière maken, maar net zo goed het hebben van een fijne gezinssituatie waarin aandacht voor partner en kinderen centraal staat” zegt Faiza Dadi, operationeel directeur van de Baak. “We helpen professionals met het maken van keuzes, het vinden van hun ware talent en het inrichten van dit nieuwe leven. In die zin staat ‘Het Gezin B.V.’ steeds meer centraal en is het toe aan een nieuwe strategie”. Om professionals van advies te voorzien op dit gebied kunnen zij op 30 mei in Driebergen speedcoachen en speeddaten. De uitwisseling met experts en gelijkgestemden leidt tot nieuwe inspiratie en inzichten. Tijdens de toptafels kunnen zij in gesprek gaan met Femke Halsema, Faiza Dadi en andere vooruitstrevende topmannen- en vrouwen.

Over Lead your Life!
Lead your Life! is hét jaarlijkse terugkerende evenement voor werkende ouders. Als werkende ouder ben je, meer dan wie ook, op zoek naar werk waar je energie van krijgt. Werk dat niet voelt als werk, omdat het op je lijf geschreven is. Waarmee je iets toevoegt aan de maatschappij en waarin je jouw talent optimaal kunt ontwikkelen. En dat het liefst ook nog behoorlijk te vervlechten is met het thuisfront. Bestaat zoiets? Ja dat bestaat! Ontdek de mogelijkheden en laat je inspireren door Femke Halsema en workshops, speeddaten, speedadvies en toptafels op maandag 30 mei van 9.30 uur tot 18.00 uur tijdens Lead your Life! op Landgoed de Horst in Driebergen.

Meer informatie over Lead your Life!: http://www.leadyourlife.nl.

Over de Baak
De Baak is een opleidings- en kennisinstituut op het gebied van leiderschap en ondernemerschap. De Baak richt zich op de ‘Human Side of Enterprise’, op de ontwikkeling en effectiviteit van mensen in organisaties. Leren bij de Baak betekent: onvermoede talenten ontdekken, verrassende kansen zien en intellect combineren met creativiteit. De Baak verzorgt open en maatwerkprogramma’s in het Nederlands en het Engels, maakt zich sterk voor duurzaam ondernemen en draagt bij aan tal van maatschappelijke projecten over leren en ontwikkeling. De Baak is verbonden met VNO-NCW en gevestigd in Noordwijk, Driebergen, Amsterdam, Den Haag en Antwerpen.

Voor meer informatie: http://www.debaak.nl.

– Einde bericht –