281. Radio 1 Interview bij LLiNK – De emancipatie van mannen

Ter informatie het radio-interview dat op zondag 1 maart 2009, om 20.00 uur, op Radio 1 bij het radioprogramma Atlas van omroep LLiNK plaatsvond en live uitgezonden werd over het onderwerp “Emancipatie van mannen” met de feministische advocate Gaby van Driem en Peter Tromp van het Vaderkenniscentrum als geïnterviewde gesprekspartners.

VAN


Radio 1 – Radioprogramma Atlas van omroep LLiNK – Uitzending 27: 1 maart 2009

Bron: LLiNK. Voor een betere wereld. Juist Nu – Atlas, do 01/01 01:00 uur Radio 1

De emancipatie van mannen

Jarenlang wordt er gestreden voor emancipatie van de vrouw, maar hebben mannen eigenlijk dezelfde rechten als vrouwen? Als het gaat om voogdij, omgangsregelingen en ouderschapsverlof trekken mannen vaak aan het kortste eind. Volgens Peter Tromp van het Vader-kenniscentrum komt dat doordat we leven in een moedermaatschappij.

Wie draagt de wereld? ATLAS is het onbescheiden radio 1 programma waarin Mirjam de Winter en Marcel van der Steen (deze week echter vervangen door gastpresentator Pieter Hilhorst) de wereld in kaart brengen met hulp van correspondenten wereldwijd, verslaggevers in Nederland en interessante gasten.

Uitzending 27: 1 maart 2009

  • De emancipatie van mannen

  • Spannende verkiezing in Baskenland

  • Pimp je auto ‘green’

  • Crisismanager en cabaretier Vincent Bijlo met een update over de situatie bij LLiNK

  • En natuurlijk de huisbioloog, de Kiosk en live muziek


Presentatoren

Marcel van der Steen en gastpresentator Pieter Hilhorst

Podcast
Klik met rechtermuisknop op de onderstaande links en kies voor ‘opslaan als..’ Vanwege de auteursrechten is de muziek eruit geknipt.

Verwante artikelen: