447. Gezocht: sneller-dan-verwacht-vaders voor portrettenserie voor Ouders van Nu

Journaliste Elke van Wageningen zoekt “sneller-dan-verwacht-vaders” voor portrettenserie in Ouders van Nu: Wil je meedoen, mail dan met creatiever @ hotmail . com of bel met 06 42582774.

——————————-
Gezocht: sneller-dan-verwacht-vaders

Voor een portrettenserie voor Ouders van Nu ben ik op zoek naar vaders die sneller dan verwacht vader zijn geworden. Die meteen heel blij waren, toen ze het nieuws hoorden – of er eerst aan moesten wennen. Of die het nog een hoop geregel vinden i.v.m. omgangsregelingen e.d.. Dus ben/ ken je een vader die het leuk vindt om zijn verhaal te vertellen, woon je in de Randstad en wil je wel met je kind(eren) op de foto? Stuur dan een mailtje, graag met recente foto naar creatiever @ hotmail . com. Of bel met 06-42582774.

Ik ben freelance journalist. Zelf heb ik een zoon van 9,5 uit een eerste relatie en eentje van net een jaar, die het me allebei flink druk maken en me ook veel lol bezorgen!

Voldoe je zelf niet aan het gezochte profiel, dan mag je mijn oproep graag doorsturen!

Alvast bedankt!
Elke van Wageningen