490. Zondagmiddag 25 april a.s. – Kunstige bijeenkomst van het Man-kind Centrum Amersfoort over “Vaderschap (e)en kunst” in de Kunsthal KAdE in Amersfoort

Zie voor meer informatie ook de website van het Man-kind Centrum in Amersfoort.

En zie ook de aankondiging van deze bijeenkomst in de krant van de Stad Amersfoort: 

Bijeenkomst door het Man-kind Centrum te Amersfoort:

Tijdstip: Zondagmiddag 25 april 2010 van 13.00 tot 16.00 uur

Locatie: Kunsthal KAdE, Smallepad 3, 3811 MG Amersfoort (vijf minuten lopen vanaf het station).

Thema: ‘Vaderschap (e)en kunst’ door Joep Zander uit Deventer

Grotere kaart weergeven

Zondagmiddag 25 april a.s. houdt het Man-kind Centrum in Amersfoort een bijeenkomst in het kader van vijf jaar “Wereldbewustwordingsdag Ouderverstoting” (International Parental Alienation Awareness Day; 25 april). Ouderverstoting treedt op daar waar de ouder-kind-relatie verstoord wordt door loyaliteitsmisbruik. Dit is een situatie die in de Westerse wereld veel voorkomt.

Joep Zander houdt dan een lezing over ‘vaderschap (e)en kunst’. De lezing beweegt zich met behulp van veel beeldend materiaal door een terrein dat, op het snijpunt van liefde en haat, hoofd en ziel raakt. Joep is zelf pedagoog en kunstenaar en schrijver van een aantal boeken over vaderschap. Hij maakte onder andere de actiekaart Papa en het schilderij voor de Vaderdagtrofee m/v.

De bijeenkomst vindt zondagmiddag plaats in Kunsthal KAdE in Amersfoort vanaf 13 uur. De toegang is gratis (maar een vrijwilllige bijdrage wordt zeker op prijs gesteld). Er zijn speciale schilderactiviteiten voor kinderen. Dus met of zonder kinderen bent u van harte welkom. Indien mogelijk gelieve uw komst graag nog even tevoren telefonisch te melden op tel.nr. 06.43100017. Maar hoe dan ook: Kom gewoon, want het is zeker de moeite waard.