498. Gezocht tegen VVV Irischeque van €10: Gescheiden ouders voor online scheidingsonderzoek van 10 min. van uw tijd door de Raad voor de Rechtsbijstand (RVR)

Klik hier voor de online vragenlijst.

Gezocht voor onderzoek: mannen en vrouwen die gescheiden zijn

De Raad voor Rechtsbijstand doet in samenwerking met de Universiteit van Tilburg een onderzoek naar hoe men in Nederland een scheiding aanpakt en ondergaat. Hoe is de scheiding verlopen, welke vraagstukken kwamen bij de scheiding aan bod, etc. Daarvoor is een online vragenlijst opgesteld met 11 vragen.

Waarom dit onderzoek?

Op de website van de Raad voor Rechtsbijstand vindt u Rechtwijzer: een hulp bij het oplossen van bepaalde problemen of conflicten, zoals een echtscheiding. Om over het echtscheidingstraject goed advies te geven aan de gebruiker van de Rechtwijzer, zijn wij op zoek naar mensen die gescheiden zijn en hun ervaringen met ons willen delen.

Uw informatie helpt ons de Rechtwijzer te verbeteren zodat wij andere stellen – die aan een scheiding denken of deze al hebben ingezet – kunnen helpen bij een betere aanpak van hun scheiding. Uw bevindingen blijven anoniem.

Wat krijg ik ervoor terug? (VVV Irischeque van €10 voor 10 minuten van uw tijd)

Voor het invullen van de online vragenlijst krijgt u een VVV irischeque van € 10. U kunt uw gegevens achterlaten aan het einde van de vragenlijst en dan sturen wij u de bon toe.

Hoe lang duurt het invullen van de vragenlijst?

De vragenlijst bevat 11 vragen en het invullen van de vragen duurt maximaal 10 minuten.

Hoe kom ik in aanmerking voor het onderzoek?

U kunt meedoen aan het onderzoek als u gescheiden bent van uw partner.

Klik hier voor de online vragenlijst.

Het invullen van de vragen duurt ongeveer tien minuten.

Voor vragen of meer informatie kunt u mailen naar j.vanveenen@uvt.nl.

Bericht aangemaakt op: 19 mei 2010
Laatst gewijzigd: 20 mei 2010

Bron: RVR – Nieuws