692. Oproep gesloten :: aan alleenstaande gescheiden vaders met een kind jonger dan vier jaar voor INTERVIEW met Tijdschrift Kinderen

—————————————

  • Deze oproep is gesloten. Rosa van Berkum liet ons weten: “er hebben twee vaders zich aangemeld via deze site. En nog een vader via een andere oproep. Heel erg bedankt voor het plaatsen van de oproep, hier hebben wij dus veel aan gehad!” Rosa van Berkum, journaliste Tijdschrift Kinderen

—————————————

Beste lezers,

Voor een artikel in het magazine ‘Kinderen’ ben ik op zoek naar alleenstaande vaders waarvan het jongste kind jonger dan vier jaar is. Het artikel gaat over de tijd na de scheiding, hoe de zorg met de kinderen is geregeld en de band tussen vader en kind(eren). Hoe ervaar je het alleenstaand ouderschap? Het interview kan telefonisch en duurt ongeveer een half uur. Ook worden de vaders met hun kind(eren) op de foto gezet. De fotoshoot in (de buurt van) Amsterdam, eventuele reiskosten worden vergoed.

Wil je meewerken aan dit interview stuur dan zo snel mogelijk je bevestiging toe met daarbij je naam en telefoonnummer. Ik bel je dan terug.

Groeten,
Rosa van Berkum
Journaliste

Tijdschrift Kinderen

http://www.jijenjekinderen.nl/

Kinderen is al dertig jaar een veelgelezen tijdschrift voor (aanstaande) moeders. Er is bijna geen grotere aardverschuiving in het leven dan het krijgen van een kind. En dat vraagt om informatie, zowel op emotioneel als op praktisch gebied. Kinderen onderscheidt zich van andere bladen door vooral veel herkenbare verhalen te bieden. In de vorm van interviews met lezeressen die vertellen over hun eigen ervaringen met zwangerschap, bevallen, baby’s en opvoeden. Ook staat er in Kinderen iedere maand een interview met een bekende moeder of vader.

Kinderen komt tegemoet aan de voortdurende vraag naar informatie van moeders. Wat is de handigste kinderwagen, de beste luier, wat doe je tegen darmkrampjes, wanneer kan je opvolgmelk geven, is een potje net zo gezond is als vers, enz. enz. Maar daarnaast wil de (aanstaande) moeder ook weten hoe ze haar huid moet verzorgen tijdens de zwangerschap en wat de leukste bestemmingen zijn voor een vakantie met het hele gezin.

Zie ook de site: www.jijenjekinderen.nl