Event van Vitamine V met optreden van Dio in de Open Schoolgemeenschap Bijlmer – Vaderschap is een voorrecht (Uitnodiging voor vrijdagavond 13 april)

Klik op afbeelding voor grotere weergave!

Vitamine V – Uitnodiging

Vaderschap is een voorrecht! Onder dit motto gaat Vitamine V in dialoog met vaders en zonen. Daarbij schuwen we de actualiteit niet.

Op vrijdagavond 13 april vindt de kick-off 2012 plaats in de Open Schoolgemeenschap Bijlmer. Twee generaties vaders openen de dialoog. Met een optreden van Dio.

Wij nodigen je van harte uit om bij deze kick-off aanwezig te zijn.
Kom op vrijdag 13 april, tussen 19.00 en 21.30 naar de OSB (Open Schoolgemeenschap Bijlmer) Gulden Kruis 5, 1103 BE Amsterdam Zuidoost.

Vaders zijn onmisbaar in de ontwikkeling van hun kinderen. Daarom is het belangrijk dat vaders hun rol vroeg in het leven van hun kinderen invullen en dat ook blijven doen. De omgang met de moeders van hun kinderen, hun eigen gedrag naar hun kinderen…er zitten nogal wat verborgen boodschappen in het gedrag en de houding van vaders.

Aan tafel spreken we eerst drie jonge vaders, Richard Soesanna, Quincy Gario en Rinchemar Martina. In de pauze een spetterend optreden van Dio. De tweede tafel wordt gevuld met oudere vaders. Na elk tafelgesprek kan het publiek reageren.

Tot slot leidt Radio Mart een gesprek met alle tafelgasten over de recente uitbarstingen van agressie en geweld in Zuidoost. Wat gaat er mis, welke rol kunnen vaders en hun zonen spelen?

————–
Stichting Vitamine V werkt samen met bestaande organisaties. Activiteiten richten zich op vaders, moeders, kinderen en ‘vaders to be’ van verschillende etnische achtergronden. Vitamine V is een initiatief van Orville Breeveld en wordt ondersteund door RadarCommunicatie. Voor meer informatie: www.vitaminevader.wordpress.com of neem contact op met: Rinske van Duifhuizen, projectleider (06) 5244 7741.