Oproep voor nieuw BNNVARA-programma over depressie en suïcide gevoelens onder vaders, mannen en jongens

OPROEP GESLOTEN OP 10 AUGUSTUS 2020!

 

Lieve mensen,

Op dit moment is BNNVARA bezig met de productie van een nieuw NPO1 programma. In dit programma volgt Patrick Lodiers mensen bij wie het thema depressie en suïcide een rol speelt en soms hun totale leven beheerst.

BNNVARA wil een zo breed mogelijk publiek bereiken met het programma en daarom streven ze naar een diverse groep aan mensen die ze aan het woord willen laten in het programma.

Ze hebben nu behoorlijk veel vrouwen die hun verhaal willen vertellen. Uiteraard willen ze ook heel graag in gesprek met mannen, vaders. Dat betreft ook kersverse jonge vaders tijdens de zwangerschap en bevalling van hun partner of vaders die nu worstelen met de gevolgen van scheiding en/of het wegvallen van het contact met hun kinderen. Daar zijn ze nu nog hard op zoek naar.

Wil je meer informatie over het programma of vrijblijvend bellen met de redactie van het programma?

Stuur dan onder vermelding van BNNVARA een emailtje met je naam, telefoonnummer en email-adres naar ………………………………., dan neemt Rowdy de Leeuw van de BNNVARA-redactie contact met je op. (OPROEP GESLOTEN OP 10 AUGUSTUS 2020!)

Deze oproep is inmiddels gesloten, maar wil je liever gewoon alleen even kunnen praten over wat je bezig houdt of waar je nu mee worstelt als (kersverse, scheidende of gescheiden) vader?

Bel me dan op bij het Vader Kennis Centrum (030-2383636 of 06-24506249). Ik hoor graag van je.

Groet,

Peter Tromp
Vader Kennis Centrum

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.