Oproep VPRO TV aan vaders die ‘economisch dakloos’ zijn

Voor een vierdelige serie die Human Factor TV voor de VPRO maakt en die per maart volgend jaar op televisie is, zijn wij op zoek naar Nederlanders die door omstandigheden economisch dakloos zijn geraakt. Of het nu om een faillissement, (vecht-)scheiding of andere tegenslag gaat. Wat zijn de implicaties van zoiets? Wat kom je tegen in dit proces?

In de documentaireserie Heel Holland Dakloos volgt programmamaker Yora Rienstra Nederlanders die op uiteenlopende manieren te maken met een woningmarkt in crisis. Van jonge middenstanders en gescheiden vaders die noodgedwongen op een vakantiepark wonen tot studenten en vaders in een noodopvang. En hoe is het om opeens op straat te staan door een scheiding, faillissement of andere onverwachte tegenvaller? De groep mensen die door omstandigheden economisch dakloos raken wordt groter en groter.

Wie zijn verhaal wil doen, is zeer welkom om contact op te nemen via humanfactortv@vaderkenniscentrum.nl. Laat naam, leeftijd en telefoonnummer achter. We maken graag kennis!

Human Factor TV Productions