** Oproep documentaire (v)echtscheiding **

Lieve mensen,

Op dit moment is HALAL Documentaires (HALAL Docs) bezig met de voorbereiding van een nieuwe filmdocumentaire over de complexiteit van de vechtscheiding. Ze zijn daarvoor op zoek naar twee (ex)geliefden die hun persoonlijke verhaal over de scheiding (waar ze eventueel nog in zitten) met hen willen delen.

Daarvoor zoeken ze een stel dat uit elkaar is en beiden hun kant van het verhaal willen vertellen. Nu zijn ze nog in de research fase en op zoek naar mensen die vrijblijvend hun verhaal met hen willen delen, zonder dat dit wordt opgenomen op camera. Alle verhalen geven inspiratie voor het vormen van de film!

Scheidingen komen veelvuldig voor, toch zien en horen we weinig over de emoties die dit met zich meebrengt. Met de filmdocumentaire willen ze een gezicht geven aan de complexiteit van de (v)echtscheiding, dat voor velen in kleine of grote mate herkenbaar zal zijn. De film belicht waar het is misgegaan, waarom dat is misgegaan, en hoe het kan dat je – terwijl je begon in verliefdheid – recht tegenover elkaar eindigt. Tegelijkertijd gaan ze ook terug naar de oorsprong van de relatie en is de film een ode aan de liefde. Zonder oordeel of een kant te kiezen volgen ze het stel en hun verhaal.

Zij zouden het fantastisch vinden om jullie verhaal te mogen horen.

Dus ben of ken je iemand die in een ingewikkelde scheiding zit en hier met HALAL Docs over wil praten? Of wil je misschien eerst nog wat meer informatie over de filmdocumentaire of vrijblijvend kunnen bellen met de makers ervan?

Stuur dan een emailtje onder vermelding van ‘HALAL Docs’ in de onderwerpregel met daarin je naam, telefoonnummer en email-adres naar oproephalaldocs@vaderkenniscentrum.nl. Dan neemt Josephine Houtman van HALAL Docs contact met je op.

En zit je in een (v)echtscheiding en wil je liever gewoon alleen even kunnen praten over wat je bezig houdt of waar je nu mee worstelt als (kersverse, scheidende of gescheiden) ouder? Bel me dan op bij het Vader Kennis Centrum (030-2383636 of 06-24506249). Ik hoor graag van je.

Groet,

Peter Tromp
Vader Kennis Centrum

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.