Oproep gesloten :: Documentairemaker Tessa Louise Pope zoekt zonen zonder vaders

Update 10 maart 2022: Hartelijk dank voor uw aanmeldingen. De oproep voor deze documentaire is nu gesloten. Naar verwachting zal de documentaire “Zonen zonder vaders” einde 2022 klaar zijn. We houden u daarvan nog op de hoogte.

Stichting Vader Kennis Centrum

———————————————————————–

In de documentaire ‘Zonen zonder Vaders’ van regisseur Tessa Louise Pope zullen drie volwassen mannen vertellen over het opgroeien zonder vader. Naast zijn voorbeeldfunctie en rol in de opvoeding, wat doet zijn afwezigheid met je?

Ken je of ben je een man met een vader die niet thuis woonde en niet actief was in je opvoeding? En ben je tussen de 25 en 45 jaar? Dan willen we graag met je in contact komen.

De film wil dienen als een inspiratiebron voor jongeren die te maken hebben met een vaderloos bestaan, en als aanleiding voor een gesprek over de rol van vaders. De film wordt uitgezonden bij BNNVARA én zal worden vertoond met discussiepanels voor jonge mannen.

Met vriendelijke groeten, Hans Dortmans en Jolijn Sterk, researchers voor HazazaH Pictures

Productiebedrijf HazazaH Pictures maakt documentaires die krachtige persoonlijke verhalen vertellen met relevante thema’s. Voor filmmaakster Tessa Louise Pope is de afwezige vader een belangrijk thema: haar vader is zelf ook tijdens haar jeugd op de achtergrond gebleven, zij maakte hierover de prijswinnende film ‘The Origin of Trouble’.