291. Zomerroman van 2009 :: “Vaderstad”van Patrick van Rhijn

Boektrailer Vaderstad

Bron: YouTube – 5 maart 2009

Samenhangende artikelen:

1. Uitspraak van de dames rechters van het Gerechtshof Amsterdam – Vaders hebben geen rechten – De uitspraak van het Gerechtshof Amsterdam waarin Lila gescheiden wordt van haar zorgende vader en de discussie daarover in de rubriek Vrouw van de Telegraaf (Vader Kennis Centrum nr. 37)

2. Autobiografische roman “Weg van Lila” (2007) – Boekrecensie van de eerste autobiografische roman van Patrick van Rhijn (Vader Kennis Centrum nr. 46)

3. Autobiografische zomerroman Vaderstad (2009) – Tweede autobiografische roman (met CD) van Patrick van Rhijn (Vader Kennis Centrum nr. 291)

Dit is de trailer behorende bij het boek “Vaderstad” van bestsellerauteur Patrick van Rhijn.

Het boek Vaderstad is de opvolger van Weg van Lila, het debuut van Patrick van Rhijn, en vormt een tweeluik waarin een vader strijdt voor de voogdij over zijn dochter. Nina June, geïnspireerd door Patricks eerste boek, heeft bij de opvolger Vaderstad de soundtrack Wonderwater geschreven. Wonderwater staat symbool voor hoe om te gaan met gebeurtenissen die op je pad komen en hoe je daar vervolgens juist kracht uit kunt putten.

“Vaderstad” komt uit in maart 2009 en bevat een cd met het, speciaal voor het boek geschreven, nummer “Wonderwater” van Nina June. Deze single komt eveneens uit in maart 2009.

www.vaderstad.nl

www.ninajune.com

www.patrickvanrhijn.nl

Vaderstad

Bron: Patrick van Rhijn :: Boeken

Het vervolg op de bestseller Weg van Lila dat in maart 2009 is uitgekomen samen met een uniek samenwerkingsproject met zangeres Nina June. Vaderstad is het allereerste Nederlandse boek dat verschijnt in combinatie met een soundtrack, een videoclip en een landelijke theatertour. Het liedje Wonderwater van Nina June staat behalve op You Tube ook op de filmpjespagina op deze website. Vaderstad en Weg van Lila vormen een tweeluik, maar het boek laat zich tevens lezen als een afzonderlijke, op zichzelf staande roman.

Nummer 5 uit Bol.com Top 25 voor Nederlandse Romans : Vaderstad. Nieuwe roman van Patrick van Rhijn

Deze zomer gesigneerd en zonder verzendkosten rechtstreeks te bestellen bij Patrick van Rhijn zelf.

Bron: Patrick van Rhijn Zomeractie: bestel hier een van mijn boeken en betaal tijdelijk GEEN verzendkosten – by webmaster | In Blog | No Comments | June 25, 2009

Hoihoi, alles goed?

Yahoooo, alweer een zonnige dag. We liggen overduidelijk op ramkoers met de zomervakantie. Dat betekent zon, zee, strand, cocktail, strandstoel, een goed (ahum) boek. Dat betekent lezen.

Om de vakantievreugde compleet te maken organiseer ik speciaal voor de zomermaanden de volgende actie: Bestel op onderstaande manier voor jezelf, je moeder, je vriendin of wie dan ook een persoonlijk gesigneerde Weg van Lila of Vaderstad en betaal tijdelijk nada/ niente/ rien/ keine/ no of gewoon geen verzendkosten.

Jahaaa, daar schiet je cocktailkersje bijna van in het verkeerde keelgat, hè?

Alle boeken worden gesigneerd verstuurd met een persoonlijke vakantiekrabbel erin voor wie jij ook maar wilt verblijden met het ideale vakantieboek.

Dit is hoe het gaat. Voer een voor een de stappen uit precies zoals ze hieronder staan en jij hebt Vaderstad en/of Weg van Lila in huis voor je Ola, Bonjour, Ciao of Lekkernoikenindiekoiken hebt kunnen zeggen.

1. Schrijf nu het adres waar jouw exemplaar van Vaderstad en/of Weg van Lila naartoe moet in een mailtje en stuur dat samen met de info die je in het boek wilt hebben naar mijn inbox (info@patrickvanrhijn.nl). Mocht het boek een cadeautje zijn zet dat er duidelijk bij en ook wat je erin wilt hebben, waar degene die het boek krijgt dit jaar vakantie viert (of niet) of dat je de boodschap aan mij overlaat. Niets is te gek. Niets is te dol.

2. Maak voor een Vaderstad 19,95 euro over naar Fortis bankrekeningnummer 800316282 tnv Patrick van Rhijn in Amsterdam. Let op: Zet dezelfde naam en adresgegevens in je overschrijving als dat je in het mailtje hebt gezet. Voor een Weg van Lila kredietkrisis editie/midprice maak je 12,50 over.

3. Wil je meer dan één boek, zet dat dan duidelijk in je mail en voor wie ze zijn plus boodschap. Maak in dat geval een veelvoud of een optelsom van de bedragen hierboven over.

4. Wacht nu af totdat jouw bestelling vanzelf bij jou op de deurmat valt. Als je centjes binnen zijn wordt jouw bestelling meteen naar je toe gestuurd.

Voor nu, alle goeds en geniet van de zon, de regen of welk weer je dan ook maar voor je kiezen krijgt :-)

Groetjes, Patrick

Ps: Deze website is volledig vernieuwd. Vanaf nu altijd de laatste nieuwtjes en dagelijks blogjes. Kom je nog eens langs voor een virtueel kopje suiker?

Vaderstad + CD

Bron: bol.com | Vaderstad + CD, Patrick van Rhijn | Boeken (Nederlands)

Nummer 5 uit de Nederlandse Bol.com Top 25

Zie: bol.com | Top 25 Literatuur | Boeken (Nederlands)

In het keiharde gevecht om zijn dochtertje Lila neemt een wanhopige vader het recht in eigen hand

Auteur: Patrick van Rhijn

Paperback

277 pagina’s | Karakter Uitgevers B.V. | maart 2009

Beschrijving

Van de auteur van Weg van Lila: een uniek samenwerkingsproject met zangeres Nina June. Het allereerste Nederlandse boek dat verschijnt in combinatie met een soundtrack én een videoclip!

Na het hartverscheurende vertrek van zijn vierjarige dochtertje Lila naar haar moeder in Zweden, probeert Djon Maas zijn leven terug op de rails te krijgen. Maar als hij ontdekt dat hij het laatste beetje contact dat hij nog met Lila heeft dreigt te verliezen, neemt hij een dramatisch besluit. Zal zijn beslissing hem voorgoed achtervolgen of weet hij Lila voor zich terug te winnen?

Vaderstad is het hilarische, maar ook ontroerende verslag van de zoektocht naar gerechtigheid en de grenzeloze liefde van een ouder voor diens kind. Op zijn inmiddels bekende manier – direct, vol humor en zelfspot – schopt Patrick van Rhijn tegen het gebrek aan controle op het naleven van omgangsregelingen. Vaderstad leest als een op zichzelf staande roman, maar is tevens het vervolg op Patrick van Rhijn’s zeer succesvolle debuutroman Weg van Lila.

Boekpresentatie patrick van rhijn vaderstad 5/3/9 @ de meander Amsterdam

Bron: YouTube – 5 maart 2009

boekpresentatie patrick van rhijn vaderstad 5/3/9 @ de meander Amsterdam

Stukje voorlezen uit Vaderstad, superboek!

Nina June – Wonderwater

Bron: YouTube -5 maart 2009

Dit is de officiele videoclip van Wonderwater; de soundtrack bij het nieuwe boek Vaderstad van bestsellerauteur Patrick van Rhijn.

Meer info: www.vaderstad.nl

Credits

  • Regie camera en montage: Jeffrey Meijer
  • Tekst & Muziek: Patrik Isaksson (Du Får Göra Som Du Vill)
  • Nederlandse tekst: Nina June, Marlon Penninkhof, Patrick van Rhijn
  • Publishing:Universal Music Publishing
  • Opgenomen & gemixt: Guido Aalbers
  • Gemasterd door Darius van Helfteren
  • Muzikanten: Marlon Penninkhof (gitaar) – Sjors van den Eerenbeemt (bas) – Wouter Budé (drums) – Guido Nobel (toetsen) – Kim de Beer (viool)

(c) Red Ribbon Music

Ook bij boekpresentatie Patrick van Rhijn – Vaderstad, Nina June met cover Wicked Game

Bron: YouTube -5 maart 2009

Wil jij Weg van Lila en/of Vaderstad gesigneerd ontvangen? Dat kan. Ik ben de slechtste niet ;).

Bron: Patrick van Rhijn :: Bestel

Weg van Lila Paperback – ISBN 9789061127604 – 19,95 euro
Weg van Lila Midprice – ISBN 9789061120070 – 12,50 euro
Vaderstad – ISBN 9789061123880 – 19,95 euro

Dit is hoe het gaat. Voer een voor een de stappen uit precies zoals ze hieronder staan. Of je nou een gesigneerd exemplaar met persoonlijke boodschap voor je overspannen schoonmoeder, je kwijlende buurmeisje of gewoon voor jezelf wilt hebben, ik schrijf er voor je in wat je wilt. Opdracht, liefdesverklaring, verjaardagscadeau, niets is me te dol (Nou ja, bijna niets dan)…

Zo heb jij Vaderstad en/of Weg van lila binnen een paar dagen in huis:

1. Schrijf nu het adres waar jouw exemplaar van Vaderstad naartoe moet in een mailtje en stuur dat samen met de info die je in het boek wilt hebben naar mijn inbox (klik hier). Mocht het boek een cadeautje zijn zet dat er duidelijk bij en ook wat je erin wilt hebben of dat je de boodschap aan mij overlaat.

2. Maak voor een exemplaar van Vaderstad 22,25 euro over (19,95 plus 2,30 tegemoetkoming in de verzendkosten) naar Fortis bankrekeningnummer 800316282 tnv Patrick van Rhijn in Amsterdam. Zet dezelfde naam en adresgegevens in je overschrijving als dat je in het mailtje hebt gezet. Voor een exemplaar van Weg van Lila (/midprice schrijf je niet 22,59 maar 14,80 euro over (12,50 plus 2,30 verzenden). Zet in je overschrijving hetzelfde adres als je in je mailtje hebt gezet!

3. Wil je meer dan één boek, zet dat dan duidelijk in je mailtje en voor wie ze zijn plus boodschap. Maak in dat geval een veelvoud of een optelsom van de bedragen hierboven over.

4. Wacht nu af totdat Vaderstad en/of Weg van Lila vanzelf bij jou op de deurmat valt :). Als je centjes binnen zijn wordt jouw bestelling meteen naar je toe gestuurd. O ja, bij iedere Vaderstad zit een heel bijzonder cadeautje… De soundtrack Wonderwater van Nina June. Gratis en voor niks!

Hiernaast staan de beide boektrailers. Dan weet je weer waar we het over hebben. Mocht je dat vergeten zijn. :)

Voor nu, alle goeds en groetjes

Patrick

bestellen@patrickvanrhijn.nl