399. Was will der Mann? Een avond over het (on)behagen van de man (Women Inc op maandagavond 16 november a.s. in Amsterdam)

WOMEN Inc. Talkshow 16 november: Amsterdam, Pakhuis de Zwijger

Was will der Mann?

Een avond over het (on)behagen van de man

Het onbehagen van de man. Maandag 16 november staat dit thema centraal tijdens de maandelijkse Talkshow van WOMEN Inc. Schrijver en publicist Dylan van Rijsbergen presenteert deze avond exclusief bij WOMEN Inc. zijn boek: Het onbehagen van de man. Tweeënveertig jaar na de publicatie Het onbehagen van de vrouw van wijlen Joke Smit is dit in een ‘gefeminiseerde’ samenleving een actueel, maar onderbelicht onderwerp.

Maandag 16 november ontrafelt WOMEN Inc. samen met onder anderen programmamaker en presentator Arie Boomsma, hoogleraar rechtsfilosofie Andreas Kinneging, initiatiefnemer van het manifest PapaPlus Rutger Groot Wassink, cultureel ondernemer Orville Breeveld, hoofdredacteur IkVader.nl Henk Hanssen, pionier Hans Faddegon, en Dylan van Rijsbergen dit onbehagen. Wat is dit onbehagen van de man? Voelen mannen zich steeds vaker bedreigd in hun masculiene voortbestaan door de toenemende zelfstandigheid van moderne Nederlandse vrouwen? Droomt ‘de man’ weg bij de gedachte aan de tijd waar hij alleen de rosbief op zondag hoefde aan te snijden? Of is het nu juist andersom? Is er juist meer emancipatie van beide sekses nodig?

Dylan van Rijsbergen

WOMEN Inc. nodigt je uit om voorafgaand een hapje met ons mee te eten tijdens de WOMEN Inc. Dining&Wining. Dit gaat op aanmelding, stuur een mail naar: dining [at] womeninc.nl.

WOMEN Inc. Dining&Wining: 18.00 uur tot 19.45 uur ((inloop vanaf 17.30 uur)
Kosten Dining: 12,50 euro per persoon (exclusief drankjes)

WOMEN Inc. Talkshow: 20.00 uur tot 21.45 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
Entree: gratis
Locatie:Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179 Amsterdam