Kerst-event voor verstoten vaders en moeders op wo 21 december a.s. (Aangeboden door AFAS)

Aan verstoten ouders na (echt)scheiding

Snel aanmelden op het email adres hieronder, want wie het eerst komt, wie het eerst maalt ….!

Je kunt je met je nieuwe partner – voor deze alleen aan verstoten ouders en hun nieuwe partners kosteloos aangeboden theatervoorstelling met diner – nog aanmelden t/m zondag 18 december a.s. Daarna sluit de aanmelding. Begin volgende week ontvang je dan van mij een bevestiging met de verdere bijzonderheden.

En wanneer je komt, vergeet daarbij dan zeker niet … om naast jezelf ook een glazen potje met een waxinelichtje mee te brengen!

AFAS-Theater, Inspiratielaan 3, 3833 AV Leusden
AFAS-Theater, Inspiratielaan 3, 3833 AV Leusden

Beste vader/moeder,

Namens het AFAS Theater in Leusden mag ik je uitnodigen om op woensdag 21 december aanstaande aanwezig te zijn bij een wel heel bijzonder event.

Een van de directeuren van AFAS in Leusden is geraakt door het leed wat jou is overkomen waardoor je niet of nauwelijks meer in contact staat met je kind(eren).

In tegenstelling tot eerdere berichten zijn ook nieuwe partners welkom en we benadrukken dat dit niet een thema bijeenkomst is. Het is gewoon genieten. Mocht je je nu geroepen voelen om dit event bij te wonen, wil je dan een aanmelding doen via verstotenouders@vaderkenniscentrum.nl

We willen dan graag van je weten uit welke plaats je komt en met welk vervoermiddel je naar Leusden komt (bij Amersfoort). Geef even aan of anderen eventueel met je mee kunnen rijden.

Neem indien mogelijk een glazen potje mee met een waxinelichtje dan zoeken wij bij AFAS een plekje op waar we deze als symbool kunnen neerzetten. Wij hebben namelijk ook rekening te houden met nog ruim 1.200 andere gasten die die dag in het AFAS Theater komen.

Dan hier het programma voor woensdag 21 december 2022:

14.15 uur Binnenkomst AFAS Theater, Inspiratielaan 3 te Leusden

14.45 uur Start voorprogramma in Grote Theaterzaal met de theatervoorstelling over het leven van Johan Cruyff

18.00 uur Welkom in het AFAS-restaurant waar Chef-Kok Thijmen jullie welkom heet voor het buffet-diner

20.00 uur Meet & Greet en de onderlinge band verstevigen!

Tenslotte en zeker niet onbelangrijk, dit alles wordt belangeloos door AFAS aan ons gegeven, wij hoeven alleen maar te ontvangen.

Met vriendelijke groet mede namens het AFAS Theater en Keuken team,

Evert Bergshoeff